Je hoeft niet ver te reizen om een leuke zomer te hebben. We helpen je graag met mooie en praktische items voor een dagje picnic, strand, een fris zomerdrankje of een handige travel cup. Met merken als Hay, Marimekko en Ferm Living ga je stijlvol de deur uit!

Dit picnic kleed van Marimekko is gemaakt van stevig katoen in een warme oranje/bruine kleur. De Quilt kan makkelijk opgerold worden en vast gezet worden door middel van een leren band. Mooi en praktisch voor een dagje strand of een relaxte lunch in het park.

 

Blijf je lekker in eigen huis en tuin? Met het Deense Skandinavisk haal je de geur van een Scandinavische zomer in huis. De collectie bestaat uit o.a. geurkaarsen, geurstokjes, handzeep en handlotion. Met subtiele geuren die doen denken aan de Noorse fjorden, het Deense bos of de vele meren in Zweden.

 

Vrolijke rietjes en erg duurzaam, want ze zijn gemaakt van glas. Er zijn vier soorten in een set van zes verschillende kleuren. Schoonmaken gaat makkelijk met het bijgeleverde borsteltje. Met de Sip Straws van Hay maak je snel een eenvoudig drankje heel zomers.

 

De Six Colour Bag van Susan Bijl voor Hay is perfect voor dagje strand, museum of een bezoek aan de markt. Ontworpen in samenwerking met Bertjan Pot. Een unieke collectie in verschillende kleurencombinaties en twee formaten. De Hay Sowden Travel Cup past hier goed bij. Voor een koud drankje of een koffie onderweg. Zo ga je niet alleen stijlvol maar ook kleurrijk de deur uit.

 

Met de Ripple glazencollectie van Ferm Living maak je snel een luxe zomerdrankje voor in de tuin, bij de lunch of tijdens een etentje. Deze serie bestaat uit (long)drink glazen, champagneglazen en wijnglazen met bijpassend karaf. Mond-geblazen in de kleur Clear of Smoke. De champagneglazen lenen zich ook goed voor een cocktail of een feestelijk toetje.

Fijne zomer!