Ferm Living heeft weer een mooie uitbreiding op hun collectie. Onderstaand een impressie van een aantal nieuwe items. Deze zullen gedurende oktober en november leverbaar zijn vanuit Denemarken, maar je kunt ze nu al bij ons bestellen via de pre-order optie. Heb je vragen, dan zijn we bereikbaar via onze winkel, email of de chat!

“How do you capture a feeling? The feeling of opening your front door after a long day, of unloading the impressions and stresses of the day and being embraced by a space that’s uniquely your own. The feeling of home.

ferm LIVING’s AW20 collection contrasts clean, sculptural lines with raw, natural materials that intrigue your sense of touch. Continuing to work with organic, imperfect shapes, the collection is held in cool, calming palette of natural hues with a string of pieces in a bold Poppy Red.” Ferm Living

 

Haze Vitrine

Deze vitrine kast was er al in Black en Cashmere en nu ook in de kleur Poppy Red. Het metalen frame is voorzien van Reeded Glass. De kast heeft twee plankjes en is perfect voor in de keuken gevuld met je mooiste servies. Maar ook zeer geschikt voor in de woon- of werkkamer. Zijn luchtige uiterlijk en bescheiden formaat maken de Haze geschikt voor in veel ruimtes.

 

 

Water Swirl Vase

Deze prachtige vazen zijn mond-geblazen en daardoor allemaal even anders en uniek. Verkrijgbaar in vier kleuren: Amber, Light Yellow, Moss Green en Smoked Grey. De vaas is 47 centimeter hoog en is geschikt voor een bos bloemen of een enkele bloem of losse tak. Zelfs leeg is de Swirl Vase een bijzonder object waar het daglicht mooi in reflecteert.

 

Meridian Lamp

Gemaakt van metaal met een poedercoating in drie uitvoeringen: Black, Brass en Cashmere. Niet alleen heel mooi, maar ook superhandig want deze lamp is oplaadbaar door middel van een losse (bijgeleverde) oplader. Voorzien van ingebouwde LED verlichting met warm wit licht. Slechts 26 cm hoog, dus geschikt voor diverse plekken in huis. Bijvoorbeeld als nachtlampje, in de boekenkast, op tafel of op een sideboard.

 

 

Pond Mirror XL

We waren al fan van de Pond Spiegel Small en Large, nu komt daar een nieuw formaat bij: de XL van 94 bij 87 centimeter. Net zo mooi afgewerkt als de overige Pond spiegels en opvallend door zijn bijzondere vorm. Voor boven de bank, een sideboard, in de slaapkamer of bijvoorbeeld in de gang.

 

Grib Tray

Van handige dienbladen kun je er niet genoeg hebben. De Grib Tray is de perfecte combinatie van mooi en praktisch. Gemaakt van metaal met een poedercoating en voorzien van een handige handgreep. Verkrijgbaar in de kleuren Black, Cashmere, Light Grey en Olive. Voor je favoriete koffiekopjes of een karaf water. Of in de badkamer met je fijnste essentials handig bij elkaar.

 

Dora Towel Stand

Een geheel nieuwe serie handige opbergmeubels voor o.a. handdoeken en kleding. Voor in de badkamer of slaapkamer. De Towel Stand meet 72,5 bij 19,6 centimeter en is 88,3 centimeter hoog. Ook ideaal voor kleinere ruimtes. De Dora standaard heeft een hanggedeelte op twee hoogtes en een plank. De standaard is gemaakt van metaal met poedercoating en verkrijgbaar in de kleuren Black en Cashmere.

 

 

Curvature Towel Hanger

Ben je op zoek naar een eyecatcher voor in de badkamer of op het toilet? Dan is de Curvature collectie een aanrader. Er zijn twee soorten wandhaken, een toiletrol houder en een houder voor handdoeken. Ook mooi in de keuken voor theedoeken en overige keuken accessoires. Allemaal zijn ze gemaakt van massief messing afgewerkt met een matte lak voor een luxe uitstraling.

 

 

Beelden: Ferm Living