We hebben een nieuw Deens merk aan onze collectie toegevoegd: Studio About. De Bubble Hanging Vase en Glass Candles hebben we in verschillende uitvoeringen en kleuren op voorraad. Studio About staat voor creatief, industrieel en functioneel. Ze ontwerpen eigenzinnige interieur accessoires met een moderne en bijzondere twist.

Studio About Bubble Hanging Vase M Smoke

 

Bubble Flower Vase

De Bubble Flower Vase is onderdeel van de Bubble vazen collectie. De hangende vaas is handgemaakt en heeft een bruin leren koord van 1 meter. Leuk als enkele eyecatcher of in een groepje bij elkaar. Bij ons verkrijgbaar in twee maten en verschillende kleuren, zoals Smoke, Green, Amber en Rose. Mooi met wat groen, een gedroogd takje of een bloem!

 

Studio About Bubble Hanging Vase M Green

Studio About Bubble Hanging Vase M Smoke

 

Glass Candles

Een herinterpretatie van de klassieke kaars ontworpen door architect Mikkel Lang Mikkelsen. De glazen kaars is makkelijk te vullen met lampenolie door middel van een bijgeleverde trechter. De brandtijd is 6 tot 10 uur per lont (dit is afhankelijk van de soort lampenolie). Er zitten standaard vier lonten bij en deze zijn los na te bestellen. Mooi en duurzaam! Verkrijgbaar in een set van twee, in de kleuren: Smoke, Transparent, Amber, Rose en Blue.

Studio About Glass Candle Oil Smoke 2-pack

Studio About Candle Glass Candle Oil Yellow 2-pack

Foto’s: Studio About