Een goede en fijne thuiswerk plek is belangrijker dan ooit. Met Muuto creëer je naast een comfortable plek ook een inspirerende en functionele ruimte in je huis. Waarbij goed zitten erg belangrijk is, ook als je vanuit huis werkt. De Fiber Chair is er in veel verschillende uitvoeringen en kleuren met bijvoorbeeld de keuze tussen een houten of een stalen onderstel. Met de Fiber Armchair Swivel met gaslift kies je zelf de juiste hoogte en pas je de stoel makkelijk aan aan je werktafel of bureau.

 

 

Goede verlichting is belangrijk, maar het oog wil ook wat. De Leaf tafellamp heeft het allebei. Met de ingebouwde dimmer bepaal je zelf de hoeveelheid licht. Verkrijgbaar in de kleuren Black, White, Grey, Dark Green en Copper Brown. Hou je meer van een industriële uitstraling? Dan is de Tip tafellamp de juiste keuze. Deze is verkrijgbaar in Black, White, Olive en Copper Brown.

 

De Base tafel is ideaal als keukentafel en kan snel omgetoverd worden tot werk, lees of knutsel plek. Door zijn slanke en compacte ontwerp is de Base ook perfect als bureau te gebruiken. In verschillende formaten en uitvoeringen verkrijgbaar met een tafelblad van Oak, Black of White. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

 

 

Werk je liever met je laptop vanaf de bank? Dan is de Relate tafel ideaal. Door zijn slimme ontwerp schuif je hem makkelijk over je bank. Hiermee heb je je meest belangrijke spullen direct bij de hand. Je kopje koffie bijvoorbeeld.. 🙂 Er zijn verschillende kleuren mogelijk zoals Black, Off-White, Blue-Grey en Oak. 

 

 

De Enfold is niet alleen prachtig om te zien, maar ook veelzijdig. Hiermee geef je plek aan zowel je mooie als je praktische spullen die je uit het zicht op kunt bergen achter de stalen schuifdeurtjes. Het blad is gemaakt van eiken. De kast is verkrijgbaar in twee formaten en verschillende combinaties: Oak/Dusty Green, Oak/Grey en Black/Black.

Genoemde items zijn nu met 15% korting te bestellen bij ons in de winkel of online. Deze Muuto Home Office actie is geldig tot en met 30 april 2020.

Vragen? Heb je behoefte aan advies? We horen het graag en zitten voor je klaar in de chat, een mailtje sturen kan natuurlijk ook: [email protected]

Fijne (werk) dag!

 

Foto’s: Muuto