Mooi groen met Ferm Living

Het Deense Ferm living heeft een ruime collectie aan mogelijkheden voor al je groen. Of je nu binnen of buiten bent, klein of groot woont, voor in de tuin of een kruidentuintje op het balkon. Een enkele eye-catcher of voor je hele verzameling planten. Alles is mogelijk.. De bekende Plant Box was al uitgebreid met een houten Tray, Container, Divider en Pot. Hierdoor ontstaan tal van mogelijkheden voor in elke ruimte van het huis of buiten.

 

Hour Glass Pot

De Hour Glass Pot is er in vier maten: extra small, small, medium en large. Het bijzondere ontwerp is gebaseerd op een zandloper en kan aan beide kanten gebruikt worden. Hij is gemaakt van metaal met een matte afwerking, geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Mooi gegroepeerd in verschillende hoogtes of juist een enkele als eye-catcher. De Hour Glass Pot is veelzijdigheid en daardoor geschikt voor elk soort groen.

 

 

 

Plantbox Two-Trier

Een nieuwe variant op de bestaande Plant Box van Ferm Living: De Two-Tier. Geschikt voor binnen en buiten en extra handig met twee lagen. Door het slanke ontwerp past hij in veel verschillende ruimtes zoals de keuken, badkamer en gang. Maar ook buiten, voor je tuinaccessoires en planten. De Plant Box Two-Tier is gemaakt van powder coated metaal en verkrijgbaar in Black, Light Grey en Cashmere

 

Plant Box Large

Ook nieuw binnen de Plant Box familie is de Plant Box Large. Deze is lager en dieper dan de Plant Box, ook gemaakt van powder coated metaal. Naast gebruik voor planten is het frame ook stevig genoeg voor het opbergen van boeken, tijdschriften, speelgoed of als extra opbergruimte op kantoor of in een studio. De Plant Box Large dient zelfs als extra zitplek met de Plant Box Large Tray. De Plant Box Large is verkrijgbaar in Black, Light Grey en Cashmere.

 

Orb Watering Can

En al je planten geef je natuurlijk water met stijl! De Orb Watering Can is verkrijgbaar in Black en Cashmere. De perfecte combinatie van mooi en functioneel: de Orb is een object op zich en mag ook buiten gebruik gezien worden. Prachtig detail: het handvat loopt door in het gat aan de bovenkant van de gieter. Ondanks zijn compacte uiterlijk kan er twee liter water in.

Foto’s: Ferm Living