Muuto Stacked Module kast

Naast White, Grey, Light Grey, Oak zijn er nu ook Stacked modules verkrijgbaar in Midnight Blue. Met de losse modules maak je snel en eenvoudig een boekenkast, sideboard of nachtkastje aan de muur een los element. Er zijn modules in Small, Medium en Large. Open of met een achterkant, de Medium module is ook mogelijk met een deurtje. Mix en match de modules en plaats ze direct op de grond of op pootjes met behulp van het Stacked Podium. Met de Stacked Clips zet je de modules aan elkaar vast. Dit systeem is makkelijk uit te breiden of opnieuw in te delen.

 

 

Heb je niet veel ruimte of wil je liever kleinere modules? Dan is de Stacked Mini een goede keuze. De wandmodules zijn kleiner van formaat en passen in elke keuken, gang, staapkamer en badkamer.

 

Ferm Living Punctual Shelving System

De Punctual is gemaakt van met metaal met een poedercoating met geperforeerde planken. Nieuw is de Shelf Box om makkelijk je spullen uit het zicht in op te bergen. Of gebruik de Box voor je verzameling planten. Punctual is perfect voor in een thuiskantoor, de woonkamer of de keuken. Gevuld met je mooiste servies. Verkrijgbaar in Cashmere, Dark Blue en Grey.

 

Moebe Shelving System

Met het Shelving System van Moebe kun je zo groot en breed bouwen als je wil. Zelfs rond hoeken met planken op verschillende niveaus. Monteren is gaat eenvoudig zonder schroeven en gereedschap. Deze kast is te gebruiken als room divider of kan tegen een muur worden geplaatst. De planken zijn gemaakt van MDF, de staanders van powder coated steel. Verkrijgbaar in eiken, zwart en wit. Alle onderdelen kunnen los worden besteld, ook is het mogelijk om een vaste opstelling te kiezen.

 

Hay New Order

Het New Order systeem van Hay heeft veel mogelijkheden voor een complete kastenwand, een sideboard, tv-meubel of compleet (thuis)kantoor. De modules kunnen open of gesloten en zijn makkelijk aan te passen aan persoonlijke wensen. Door middel van de losse onderdelen is de kast geheel op maat te maken of kies voor een vast ontwerp. New Order is o.a. verkrijgbaar in de kleuren Army, Charcoal en Light Grey.

 

Frama Library Shelving System

Een kastensysteem van het Deense Frama, gemaakt van massief eiken. Verkrijgbaar in een vaste opstelling of zelf samen te stellen en aan te passen aan je persoonlijke wensen. Er zijn drie afwerkingen: Natural, White Oil en Dark Oil. De planken zijn er in verschillende dieptes en worden met beugels aan de muur rails bevestigd. Met een diepere plank creëer je een compacte werkplek in woonkamer, slaapkamer, woonkeuken of gang.

 

String Furniture

Bekend uit de jaren “40 en nog steeds actueel. Met meer mogelijkheden dan ooit. Het Zweedse String Furniture is veelzijdig en geschikt voor elke ruimte in huis. Zelfs voor in de tuin is er een speciale gegalvaniseerde collectie. De onderdelen zijn los van elkaar te bestellen en te combineren waardoor het kastensysteem makkelijk aan te passen is aan je wensen. Verkrijgbaar in White, Grey, Beige, Black Stained Ash, Ash, Oak en Walnut. De muur- en wandpanelen zijn er in White, Grey, Beige, Black en in de nieuwe kleur Brown.

 

 

Met de String Pocket heb je een complete set in huis met twee wandpanelen en drie plankjes. De pocket is er in verschillende uitvoeringen: White, Grey, Black Stained Ash, Beige, Mustard, Blush, Walnut/Black, Ash/White en Oak/white. Nieuw is de Pocket van metaal in White, Taupe en Neon

 

Muuto Compile Shelving System

Voor een kastensysteem met een ingetogen, minimalistisch uiterlijk is het Compile Shelving System van Muuto een goede keuze. Deze is er in vast opstellingen of zelf samen te stellen in de kleuren Grey, Black en White. Met de Wall Brackets bevestig je de kast aan de muur (tot 2,25 meter hoogte). Ideaal voor een thuiskantoor, in de keuken of de woonkamer.

Advies en ontwerp

Bij de kastensystemen van String, Moebe, New Order en Frama is het ook mogelijk om een compacte en functionele werkplek te creëren. Advies nodig? We kijken graag met je mee en maken ontwerpen en tekeningen op maat inclusief een prijsopgave. Vraag gerust naar de mogelijkheden!