De feestdagen komen er weer aan! Bij ons in de winkel zijn we al helemaal in de stemming. De tafels en etalages zijn versiert in kerst- en winter items. Starting off strong met de prachtige collectie voor de feestdagen van Marimekko, servies in de kleuren wijnrood en goud. Bekijk de items van deze serie hier.

Verder heel mooi te combineren met dit Marimekko servies zijn de onderzetters van HEY-Sign. Deze zijn er in de ronde varianten, voor glazen en potten, maar ook in vormen van bladeren. Zowel leuk ter decoratie als functioneel. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, waaronder de rood en groen zoals ze bij ons de tafel versieren. Alle kleuren en vormen kun je hier op onze site bekijken.

Untersetzer Set Blätter (12 St.)

Niet te ontbreken op de kerst-tafel zijn de boompjes van aveva. Deze boompjes zijn er in drie verschillende kleuren en zijn allemaal handgemaakt. Het materiaal van de boompjes is 100% wol. Ook gezellig zijn de Angelchimes waxinelichthouders. Deze zijn origineel zweeds design en maken het huis extra gezellig door de weerkaatsingen van het licht op de engeltjes in de ruimte. Daarnaast maakt het ook geluid door de engeltjes die tegen de belletjes aan komen terwijl het ronddraait.

Last but not least: de kerststerren van het merk Van Verre. Deze sterren zijn verkrijgbaar in veel  verschillende kleuren en patronen, dus voor iedereen een ster die in de smaak zal vallen. Met de bijpassende lichtsnoertjes hangen ze prachtig in je huis. Naast de mooi gedekte tafel zijn deze kerststerren als de kers op de taart voor gezellige feestdagen!